ANKARA / PURSAKLAR - Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi

Mrt

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Haftası kapsamında öğrencilerimiz okulumuz öğretmenlerinden Sayın Sevgi TEMEL' in hazırladığı tiyatro ve şiir dinletisini sundular ardından Okulumuz Öğretmenlerinden Sayın Duru KALAYCI' nın hazırladığı müzik dinletisiyle proğramımız sona erdi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Hokey takımımız Ankara birincisi olmuştur. Takımımızı ve emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzu PİSA sınavında temsil edecek öğrenciler adına Okul Müdürümüz Hasan ŞEN, Okul Müdür Yardımcımız Nuray KAYA ve Öğrencilerimiz Pursaklar ilçe kaymakamımız Sayın Mehmet YILDIZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa KILIÇGİL'i ziyaret etti

Ock

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Verem Eğitimi Ve Farkıdalık Haftası Proğramı okulumuzda yapıldı.

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Nitelikli Gençlerle Hedef 2023" projesi kapsamında Sayın Adem KARAFİLLİK okulumuz öğrencilerine hızlı okuma "hızlı okuma" konulu bir konferans gerçekleştirdi. Emeklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 11-M sınıfı öğrencilerinden Mehmet Bedirhan Koç isimli öğrencimiz Ankara il Halter Müsabakalarında Ankara 2. si olmuştur. Öğrencimize ödülünü Okul Müdürümüz Sayın Hasan ŞEN Takdim etmiştir. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KILIÇGİL, okulumuzu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerimizle hasbihalde bulundu.

Okulumuz Tarafından Covid-19 Kapsamında Alınan Tedbirler