ANKARA / PURSAKLAR - Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz tarafından hazırlanan "Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası" ilçe programı İlçe Kaymakamımız Esengül KORKMAZ ÇİÇEKLİ'nin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Ock

Okul körling takımımız Karma takım Ankara birincisi, Karma Çiftlerde ise Ankara İkincisi olarak Erzurum'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

Ock

Ara

Öğrencilerimizle beraber ODTU' yü gezdik. Geziye katılan 11. sınıf Öğrencilerimiz gezinin çok faydalı olduğunu ifade ettiler.

Ağu

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Ankara Etimesgut Havaalanında düzenlenen Teknofest etkinliklerine katıldı

Haz

Öğrencilerimiz, müzik öğretmenimiz Cem İncesu eşliğinde Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesini Ziyaret ettiler.

Haz

Pursaklar Müftülüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürütmekte olduğu Oku/Yorum projesi kapanış töreni Pursaklar Müftülüğünün düzenlemiş olduğu program ile gerçekleşti. Okulumuz öğrencilerinden Sevde Şenol yapılan kitap yarışmasında okul birincisi olarak ödül almaya hak kazandı. Proje ve programda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 11/E sınıfı öğrencilerinden Kaan Mert ACAR Balıkesir’de yapılan Okul Sporları Türkiye Güreş turnuvasında şampiyon olmuştur. Sporcumuza başarılarının devamını diler, üzerinde emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

2019-2020 Eğitim öğretim yılında faaliyete başlayan okulumuz, dört yılın ardından ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet vesilesi ile okul yönetimimiz himayesinde hazırlanan programa tüm 12. Sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldılar.

Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Ulucanlar Cezaevi Müzesini ziyaret ettiler

May

Okulumuz yıl sonu resim sergisi, görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sibel Özdemir ve öğrencilerimizin katkılarıyla okulumuzda açıldı.